Enough me! Its you now!

Thursday, January 21, 2016

Assalamualaikum..

Assalamualaikum...

Masa aku tulis entri ni, aku tersenyum sendiri sambil dengar lagu Gerua.  Rasanya kat Malaysia dah melatop-latop panggung dengan demam Dilwale kan.. Ah.. rindunya aku dengan cuaca dan mentari terik di bumi kelahiran aku..

Wait.. wait.. sat, sat.. awat aku refer Malaysia as 'itu'?

Dengan lafaz Bismillah dan aku panjatkan kesyukuran yang tak terhitung banyaknya kepada Maha Pencipta.  Aku sebenarnya dah sampai ke bumi UK dalam 3 bulan.  Fly bila? Masa Hari Raya Haji, aku sambut Raya Haji dalam flight, sebab register on the 25th.  Yes, alhamdulillah, aku sudah secara rasmi bergelar seorang pelajar.  Well, I kinda like it because I feel free and alive, sebab ini apa yang aku usahakan.  Sebab tu lah aku dah lama berhenti menulis sebab nak focus on application and study stuff..  haha

Aku belajar dimana? Biarlah rahsia.
Aku belajar tahap apa? Biarlah rahsia.
Adakah post aku akan pasal UK je sokmo?  Well, not really, aku banyak hutang entri. Perth, Jepun dan India.
Aku travel tak nanti-nanti ni?  Yes, I will, in shaa Allah.. depends..

Pendek kata dan panjang kata, aku nak kawan-kawan doakan aku habis belajar dengan berjaya dan cemerlang.  Itu yang penting.  Doa korang. =)

Nah, aku belanja satu gambar buat tatapan orang yang rindu-rindu aku..  Kalau nak tumpang tidur rumah aku, hanya orang BUJANG (WANITA -muslim or non-muslim) are welcome.  But please PM me, so that you may know where I am located at.

I manage to went to Manchester Stadium


Till then,



8 comments:

  1. senyap2 dah sampai tanah ratu
    all the best!

    ReplyDelete
  2. patutlah lama menyepi, dah sampai uk nun..

    ReplyDelete
  3. Am heading to EU/Scandi this year, wonder if we should meet up somewhere :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Baik! In shaa Allah.. bile tu?

      Delete
  4. aku nak pegi sana jugak as a traveler and squatting kat umah ko sampai ko menyampah..hahahahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sila.. hahahahahah... dtg nak mkn-tidur-jln kaki g kedai-lepak-mkn-tido pun buleh.. no prob...

      Delete
  5. salam ziarah & follow sis..

    seronoknyer banyak berjalan..luas pemandangan,.,. hrp ada rezeki untuk jejak kaki ke bumi orang satu hari nnt.. :)

    ReplyDelete