Enough me! Its you now!

Wednesday, February 15, 2012

asik disengat lebah dan queue kat lua bilik

Assalamualaikum...

Entry kali ini mmg sgt menguji ketabahan aku yg baru nak jadi travel-holic nih..jadinya, aku ada cita-cita untuk ke Seoul, South Korea pada 24 Jan - 31 Jan 2013 itu...malam tadi aku tertido sbb aku teramat letih and all...aku tersedar pukul 4pg and teringat tak Isyak lagi...so, aku pun solat la..then, aku godek2 internet sbb tak ngantuk da..tgok webpage AA..and ADA PROMO~!!!! big sales...murah..tapi tak semurah last year..(kata otai2 travel-holic)...so, aku try my best to check my flight...baru rm498..less than rm500..murah sesangat!!! Tapi apakan daya, baru teringat ongkos tak ada..kene pegi bank and masukkan dalam acc dulu...

harga tiket yg murah

Jadi, aku da beli tiket to Seoul, 24 Jan - 31 Jan 2013 dengan harga RM628..umang aiii, mencanak tuh...beza dekat RM200..serius sedey...tapi it still murah...saba ye hati..so, inilah hasil pembelian aku setelah disengat lebah dan queue kat bilik menunggu...

diluar bilik menunggu sbb nombor pun tak dapat


da la tak dpt nombor, disengat lebah pulak


akhirnye, hasil tangkapan dilautan orang


Bak kata pepatah, alang-alang menyeluk pekasam, biarlah sampai ke pangkal lengan. Bagi aku, ini first time aku mmg sgt2 hendak pergi to Seoul, mmg target, bulan Jan or Feb 2013..even winter, aku mmg nak pergi sana..Alhamdullillah...


harga yang dibayar..melayang terbang (T____T)


Banyak itinerary yang telah dibuat oleh pihak-pihak yang telah ke Korea. Antara yang aku baca adalah :: Budgettravel2korea; Backpackers Busuk; Kakiberangan; Chimei's; dLL...


So, my next hunting is Langkawi for my parents..peace.out!


2 comments:

  1. Tuuuu dia pi sana 12.50am hehehe tp ok la buleh tido dgn bestnya.

    sama aa kita, sanggup kuar umah cucuk duit mak (aiii pegang atm kad dia).. withdraw duit dia masukkan dlm my acc.
    Blk beli kul-delhi-kul hahaha selamatttt!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ada nak pegi delhi ke??? heheeh..

      Delete