Enough me! Its you now!

Monday, September 3, 2012

Frangipani - doakan aku~

Assalamualaikum...

Apa kabar korang? Aku? Aku ngah packing-packing barang.  Tak larat packing, aku rehat *malas kekdahnya* jap. heheheh... 

Not mine (credit: here

Ok, ni pulak checklist aku.  Pening da pale ni nak bawak ape... hmmmm... antaranya:

1. Duit
2. Passport
3. Itinerary
4. Alamat hotel
5. Pen hitam
6. Adapter and charger *belom lagi!!*
7. Ubatan *tak ada weh... ada tiger balm je.. wu3*

Setakat ni, tu je la barang yang aku kene pastikan ada.  Yang lain boleh rembat kat sana.. heheheh..  Doakan aku selamat berangkat dan selamat pulang ye... InsyaAllah, entri yang HCMC dan Tioman aku akan siapkan after pulang.  Semput kekdahnya.  Update notes for classes and bla bla bla.. *aku da mula merepeks..heheheh*

Till then,







14 comments:

  1. aaarrrghh..travel time.. bestnya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup... tu lah, tapi excited macam kureng sikit sebab sekarang ni kerja bertambun.. heheh :)

      Delete
  2. wow besnye...FM satu!! aku pun tengah xsabar tgu nextweek...^_^ anyeonghaseyo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hhehehe.. sabar2.. da hampir dah next week ko.. insyaAllah... :) have fun too~ ko ke mana?

      Delete
  3. wahhh selamat berbekpaking yer...ke cambodia kah? ubat sakit perut, cirit birit n sakit tekak jangan dilupa..:P

    ReplyDelete
  4. Have fun in Cambodia! Was there last May covering Siem Reap and Phnom Penh. Definitely one of my favourite destination. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup... just touch down 7.20pm tadi.. cambodia mmg sgt daebak~~!!! :)

      Delete
  5. aku serius nak FM okeh..nnt aku beli satu utk kau..sistem buter gituw..hee aku nak g jumpa Oppa Gangnam style..^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooooooooooo... ooppppaaa~~ boleh.. mmg ado pun.. kang jgn lupa bg address ye yang.. heheh

      Delete
  6. Replies
    1. jom.. teman daku merepeat.. sgt heaven... :)

      Delete
  7. selamat pergi dan balik best jalannnnnnnnnn :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih... *walaupun da touch down*

      Delete