Enough me! Its you now!

Sunday, February 17, 2013

Dari Seoul ke Bukittinggi

Assalamualaikum...

Aku bersiaran kembali sementelah hampir sebulan aku pulang dari Seoul and Bukittinggi.  Yes, korang tak salah.. Aku pergi 2 negara, nun di utara, dan ke selatan sikit dari Malaysia.  hehe.  Balik dari Seoul tak sampai 24jam dah naik flight semula ke Padang.. Dua-dua tempat ini sejuk and aku memang rindu sangat kat Malaysia yang panas lembab time kat tempat-tempat ni.  

"There are no better place than home"

Nah, sneak preview for both places.  Nak tulis, masih banyak lagi entri tertunggak kat blog ni.  Gigih la aku menaip sebulan ini.. hehe.. Sorry ye korang, lambat sikit..  I see many things for these 13 days, totally different.. Yet, it still unforgettable memories and dua-dua tempat ini unik.  =)

Tak lupa juga pada rakan maya sebab doakan keselamatan aku time travel ni.. Thanx a lot.. Hanya Allah mampu membalasnya... =)

Windmill at Samyang Ranch.. salji memutih.. sejuk... sgt sejuk..



Istana Basar Pagaruyung, Padang, Indonesia.. bergambar sakan...

K la, nanti aku taip banyak sikit ea..

Till then,


6 comments:

  1. boleh tahan jugak.. balik malaysia.. Naik flight balik g Padang pulak... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. sempat lagi g keje tau... pastu, habis keje, g epot...hhehe

      Delete
  2. Arghhh rindu nk baca entri baru..no wonder lama x update :-) share cepat2 eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. tenkiu.. da taip da entri last day kemboja.. pasni paper krabi, pastu, holiday trip ngn family, then, baru kembara seoul... =) tunggu tau...

      Delete
  3. Replies
    1. best la juga.. tapi penat sgt.. :)

      Delete